Etter litt vandring kommer vi slik at vi kan se ned mot Julsundet skole - og Gossen i bakgrunne. Litt lengre oppe, en gammel demning, før hytta der vi finner en turbok for Ekko idrettslag. Klart vi skriver våre signaturer. En halvtimes vandring hit opp!

Ved hytta tar vi til høyre, tar du til venstre her havner du retning Åndal! Over noen myrer ser vi Julakslas topper mot syd, og Jendemsfjellet kommer til syne mot nord etter hvert. Elnesvågen skimtes, Hustadmarmor ruver godt i synsranda!

Vatna ved Åndal ser vi til venstre, og litt etter skimter vi Kryssvatnet, Langvatnet og Meekvatnet. Tid for en rast - og sola begynner å varme litt også! Det er bratt ned mot Kryssvatnet, og stien på nordsiden av vatnet er fin. Mange artige furu-gubber som hakkespett og tidens tann har tært på! Så passeres "Olesbu" - hytta til Ole Skånes, sliteren fra Molde som bodde her store deler av året...

Så kommer vi til mere kjente steder fra barndommen... Langvatnet og Kringstadsetra. Nå er det "strake vegen" ned til Kringstad!

..og da måtte jeg selvsagt innom mine besteforeldres sommerfjøs.. Hva fant jeg der? Min gode fader Einars treski fra 50-tallet! Tiden går... og takk for turfølget!


Takk for følget!